Om meg: Personen bak navnet Sigrid Bradley

Mitt navn er Sigrid Bradley.

Jeg er først og fremst lærer ved en lokal barneskole. Men også student, poet, fotograf, fitnessinteressert og så mye mer. Denne bloggen handler om livet, slik det er for meg med de helseutfordringene jeg har møtt på. Om å leve med FODMAP-intoleranse og fortsatt elske å dra på resturanter. Om å slite med kneskader og fortsatt være fysisk aktiv. Og om hvordan utfoldelse i kunst hjelper igjennom de tunge dagene.

 

Sigrid Bradley

Tatt fra Tanumåsen i Bærum. Sandvika, hjembyen min, er i bakgrunnen.

Jeg er nok litt av en kverulant. Det må nå innrømmes. Slik blir man bare av å engasjere seg i politikk over tid. Men, jeg er også svært enkel å tilfredstille. Mat gjør som regel susen, spesielt av det søte slaget. Mat som er trygt for meg å spise i hvert fall. Bare sånn, fordi ellers ville det vært for enkelt.

Happy Sigrid Bradley med søtsaker på stang

Happy Sigrid: Har akkurat funnet en ny søtsak!

Nå er det en sannhet at blogging innebærer en viss grad av oppmerksomhetssyke. Likevel, hovedpoenget med denne bloggen er at den skal være informativ, aktuell, og forhåpentligvis by på god lesing og underholdning. Jeg har ikke noe behov for at det skal ropes «Sigrid Bradley!» av alle innlegg. Selv om de naturligvis bygges på mine erfaringer og tanker.

Ett til bilde av Sigrid Bradley

Bare så vi har sett nok om meg. Ett til foto av Sigrid Bradley.

 

Leave a Comment